Skip to main content.
Begin van de inhoud.

Amelanchier lamarckii

Wie graag alle seizoenen beleeft, kan genieten van de Amelanchier lamarckii (krentenboom). Al vroeg in de lente verschijnt zijn bronskleurig uitlopend blad en een rijkelijke witte bloei. Vervolgens kleurt hij frisgroen en beginnen de krenten te rijpen.

Op en top herfstsfeer met zijn prachtige oranjerode herfstverkleuring. In de winter geniet je van zijn gracieuze silhouetten. Mist, vorst of sneeuw in combinatie met mooi zonlicht, doet hun vorm nog extra eer aan. Een streling voor het oog.

We zien elke plant als een individu. Elk exemplaar heeft daarom zijn unieke code en label.
Het blad loopt bronskleurig uit bij deze elegante Amelanchier lamarckii.
Dit duo vormt een prachtige combinatie en verdient ook samen een plekje in een tuin of park.
Amelanchier lamarckii solitaire meerstam
H 500/550 B 450/500
Amelanchier lamarckii meerstammige solitair
H 500/550 B 500/550
Amelanchier lamarckii meerstam
H 300/350 B 300/350
Prachtige herfstverkleuring van de Amelanchier lamarckii.
Het persoonlijk uitkiezen van de meest geschikte exemplaren vinden we enorm belangrijk en we nemen er graag onze tijd voor. We houden van de fijne wisselwerking die kan plaatsvinden tussen ons, architect, aanlegger en klant.
Deze Amelanchier lamarckii kreeg de tijd om uit te groeien tot een prachtig volwassen exemplaar. Geschikt voor een stadstuin, grote tuin of park waar deze prachtig tot zijn recht zou kunnen komen. Wij zorgen graag voor een mooie selectie aan bomen, nadien is het aan de tuinarchitect en aanlegger om hun schoonheid volledig tot uiting te laten komen.